Saturday 15 September 2012

Fall Heart-Part 1

Чи чекали ви осінь? А чи любете ви її? Як по мні я її не чекала, але кожну пору року я люблю. Давайте з вами намалюємо для себе осінь, начаруємо яка вона має бути, які б кольори ви хотіли б бачити. Якою вона має бути у вашому житті. Сонячна і тепла, як бабине літо щоб проводити на повітрі кожну вільну хвилину, дощова-щоб з чайчиком чи кавою насолоджуватись краплинами дощу на вікні. Одним словом запрошую вас на відшив(САЛ), схемки осіннього серця придуманої мною. Надихнули мене жолуді на створення цієї схемки.Надіюся вона вам сподобається.
 Для цього нам потрібні матеріали-28кауну тканинка розміром хоча б 130 на 130 кр, розмір самої вишивки 120-120хр, осінні відтінки ниточок, бісер-двох відтінків. Можна ще найти шарміки чи гудзички на осінню тематику-думаю вони вам стануть у пригоді.
Умови такі, хота ні умов практично ніяких-відшивайте коли маєте час і якщо вона вам подобається. Я буду виложувати частинки тут. Єдина умови -розмістіть у себе ось цю картинку з посиланням на мою сторінку.
Ось перша частина відшитого серця



І сама схемка
Отже-листочки, жолуді, ягідки, кленові листочки, і виноград-перша нижня частинка серця. Всього частин 3. Вони трошки величенькі але вишиваються легко-основне насолоджуватись процесом. Якщо у когось не лади з бісером можна попробувати французьки вузлики. 
Дуже б мені хотілось побачити серце у кількох відшитих варіантах, у кількох гаммах.
Вдалих всім вихідних. Приєднуйтесь до мене.)



18 comments:

  1. Кристина, начало впечатляет! Буду наблюдать с интересом! Сама пока не могу присоединиться... к сожалению.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо Оленька, если понравитса уже законченый вариант-то всегда есть возможность поробовать)))Буду надеятса что оно тебе понравитса

      Delete
  2. Merci pour cette jolie création!
    Je vais choisir ma toile et mes fils!
    Bon dimanche!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glad to see you here. Welcome and joint me in stitching.

      Delete
  3. Какая красивая у тебя осень! Буду с удовольствие наблюдать за продолжением!:)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Кристина, очень интересный процесик, постараюсь поучаствовать, а как вставит картинку, я к сожалению пока не знаю, если сможете напишите мне как это сделать на адрес mimoza50@pochta.ru

    ReplyDelete
  6. мені дуже сподобалася ця відшита частинка... я спробую взяти участь, тим більше якщо немає обмежень по термінам виконання :))
    завтра почну підбирати матеріали :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую за довіру, приєднуйтесь, буду наблюдати і за вашим процесом, все таки в компанії веселіше))

      Delete
  7. Ти молодець! Схема дуже цікава. А можна вишивати на домотканому льоні, чи то не буде так як треба, я такої канви вживу й не бачила? Я приєднаюсь, хоч і не обіцяю швидкого закінчення роботи)

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую, що приєднуєшся,буду заходити цікавитись як проходить процес, відносно тканини-можеш і на льоні, якщо тобі добре видні хрестики, взагалі чому рекомендуюю 28каунту-тому що на цьому льоні добре видно візерунок після вишиття, можна 32-розміри будуть маленькі. Можна рівномірку, головне в тканині шоб хрестик на якому ти будеш відшивати мав дві нитки переплетення, тобто його можна було розділити на два.От і все, бажаю удачі, якщо що розпитуйся, буду помагати))

      Delete
    2. а можна ще одне дурне питання? 130 на 130 це скільки в сантиметрах?

      Delete
    3. от відносно сантиметрів я тобі і не скажу, це 130 на 130хрестиків, см залежать від того яку тканину ти вибереш, тому краще порахуй вручну, так надійніше, і залиш ще тканини на офорлення, яке там воно вже в тебе буде)))

      Delete
  8. superbe !!! j'adore le mélange avec les perles on dirait une vraie plante !! je vais essayer de broder cette partie dans la semaine car j'adore le rendu merci beaucoup
    gros bisous de France !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for joining me in stitching. Welcome. A lot of kissing and hugs from Halifax,Canada

      Delete
  9. Чудова схемка!
    Інтригуючий проект!
    Дуже-дуже хочу приєднатися! Але, з годом, тому що прагну не робити довгобудів.
    Картинку стащила на панельку -))

    ReplyDelete
  10. Comme c'est joli et avec ces couleurs ! Merci, j'ai très envie de le broder.
    Amitiés et bon weekend.
    odine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. I would love to see your colors and the heart itself as well. So waiting for your part of the heart. Continuation will be today. Good luck

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account