Saturday 8 September 2012

Іграшки з фетру

Я маю слабкість до рукодільних журналів, і навіть напевне до книжок(хоча такі мені ще в руки не попадались). Ось нещодавно купила тутешній журнал, так як в око мені попала сторінка з іграшками з фетру. Довго не думаючи я попробувала і собі щось таке сотворити. Якось і спогади про дитинство наплинули, як колись маму мучила аби зі мною іграшки вирізала з паперу, хоча не новорічні а швидше казкові. Жаль що мої дітки ще маленькі, ато б з  дітками явно такими чудними речами займалась. Весело і корисно і досить швидко.
Матеріали-нитки перловочки, фетр різних відтінків, гудзички, синтепух-як наповнювач, ленточка як підвіска.







Мої улюблені-звичайно совушки. Напевне ще щось попробую сотворити, так цікаво, впадаю в дитинство. Думаю будуть вони в мене на віночку (що на вхідні двері вішається)жити, але ще гарбузика до них, аби все осіннє було.
Ось така чудернацька четвірка!!! Думаю буде продовження.

7 comments:

  1. Какие милые игрушечки - так и хочется потискать! Я уже год любуюсь фетровыми игрушками из Бурды, да все никак не соберусь попробовать:)Там тоже есть снеговик в забавной шляпе, с подарками, и девочка с собачкой, классные!
    У тебя столько чудесных работ появилось - пойду любоваться:)

    ReplyDelete
  2. Ой, смешнючие такие! Класс! ))))

    ReplyDelete
  3. Милахи! И на елочку потом можно, как придет зима :) а я игрушку как раз вышиваю елочную... И будто уже хвоей пахнет!

    ReplyDelete
  4. Такі простенькі і гарненькі, саме для своїх діток. Тобі треба у "совиний марафон" зі своїми совами)Ти така непосидюча рукодільниця, завжди дивуюсь, коли читаю твій блог, ну що вона знову придумала) Побільше тобі чудових ідей)

    ReplyDelete
  5. Дякую дуже дуже, за теплі слова, за те що заходите гості. За непосидючість скажу-що мені воно все дуже повільним здається, ідей маю багато(не стільки ідей скільки хочеться чогось навчитись, все щось пробувати), а з дітьми сама розумією-хіба ночами не спати,) Нічного рукоділля в мене ще не було. Але діти підростають-вимагають більше уваги-мені здається що я заледве щось встигаю.

    ReplyDelete
  6. Их даже можно в качестве игольниц использовать) А на ёлке они будут здорово смотреться!

    ReplyDelete
  7. Замечательные игрушки! Спасибо за участие в конкурсе Летнее СовоНашествие. Совушки будут в галерее сшитых сов.

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account