Tuesday 18 September 2012

Сад на столі

Мій давно вишитий сад в монохромному стилі, давно собі висів на стіні, у такій простенькій дешевенькій рамочці, і якби не переїзд, напевне б красувався в тій же рамочці і далі, можливо руки б дойшли змінити рамку теж.
Уже після переїзду, рамки міняти стало дорогим задоволенням. А картина так і лежала в розібраному стані. Серце придумало пошити скатертину, але .. розум підказував шукати тканину для пошиття з деревами. Можливо так і би було,  ідовго як б її шукала, і розчаровувалась що я її не находжу. Якби на очі не попали кусочки від попередніх проектів. Ну і була не була, попідставляла, понарізала і зішила скатертину.Виглядає добре, трошки освіжила старий монохром. На свій теперішній смак скажу що якщо б взялась вишивати таке знову, явно чорне по білому б не робила, може бурдові або теракотові кольори, тай тканина була б рівномірка, але стареньке є стареньке. Ще одна моя переробка, ух, тішусь що їх зосталось всього три, принаймні ті що тре перешити))))







З шиттям у мене таж історія, я хвацько берусь, швидко нарізаю, піставляю, вроді все підходить. З підбором тканин за собою гріха не чую. А от акуратності мені все таки бракує. Хоча саме ця скатертина почала все потроху згладжувати, маю на увазі моє вміння покращується. Хоча все ще в мене попереду. Надіюсь і шити я буду так як вишивати.))
До фото скатертина, додам ще фото хлібнички, чи то цукернички, хоча у мене кексівничка получилась. Був настрій зішити щось таке осіннє і тепле, так кексів з ожини напекти, от і все вмить натворила. Тут популярні кекси, називають їх мафіни, і фрукти в них завжди по сезону. Тому підтриую традицію. Хоча кекси я любила завжди, і саме з них почалаь моя любов до кулінаріїї. Але про це якось в іншому пості





19 comments:

  1. Кристинаааааа! Я просто в шоке! Очень понравилось как цвет оживил этот огромный монохром! ОБАЛДЕННО!!! Ты такая умничка!!! Фото сказочные!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую Оля, завжди тішусь твоїми коментарями, прям як дитина)))

      Delete
  2. Ого! какая красота!!!! Подбор ткани здОрово преобразил вышивку!
    Кристина, а не жалко использовать, как скатерть?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Таня, не жалко,так як задумка-покласти на стіл з скляною кришкою, шоб під кришку, і вишивці добре і мені душа спокійна)) Колись як руки до такого стола дойдуть покажу свою задумку))

      Delete
  3. Як гармонійно поєднано!!! А вишивка....красота))

    ReplyDelete
  4. Да, да, очень красиво. И размеры то монохрома впечатляют!

    А кексики вкусняшки такие!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо Корица, да розмери большые, где то 67 см на 45см, или где то так))) О кексиках-они вкусняшки и легкие в приготовления, смешал всьо и в духовку))

      Delete
  5. Вот это красота!))Впечатляет!

    ReplyDelete
  6. Абсалютна выбітная работа! Манахрому дужа пасуе аблямоўка лапікамі на тры колеры; шмат паветра, ўсё гуляе (і хочацца напісаць - шуміць). І, на маю думку, усё вельмі-вельмі ахайна-акуратна!

    ReplyDelete
  7. Какая ж ты умничка! Скатерть сшила,да ещё и кексиками угостила))) Наслаждаюсь!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо дорогая, ты тоже умнычка, всегда меня удивляеш своими роботами, все совершенны!!!

      Delete
    2. Кристиночка, спасибо за такие приятные слова!

      Delete
  8. Красивооооо! И очень стильно! :) Очень нравится твоё усердие в доведении до совершенства того, что было сделано ранее и не устраивает сегодня. Молодец!!! Поддерживаю!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо большое, да я сама до конца не уверена хочу я переделку, но както так-если вижу что могу изменить к лутшему,и есть идея воплощения, берусь, хоть времени и умения не всегда хватаэт, но...)))

      Delete
  9. ой, яка цікава вийшла скатертина! я собі точно уявляю її під склом на столі. І "мисочка" (muffin bowl?) вийшла чудова. я собі таку тепер хочу... щоб покласти туди декоративні гарбузи (чи як вони звуться? я маю на увазі gourds)

    ми, до речі, сьогодні повісили церкви -- нарешті знайшли достойне місце :)

    ReplyDelete
  10. і де ти такі цікаві схеми береш? гарна серветка вийшла. А про любов до кулінарії обов`язково розкажи)

    ReplyDelete
    Replies
    1. о схемка стара як світ, з ринку в Трескавці-напевне вже 15 річної давності, колись такі планшетки продавались, от і я купляла. Жаль що я тоді так мало про нитки і тканини знала, чомусь зараз бачу цю вишивку в зовсім інших тонах і основі.За любов до кулінарії розкажу колись-тре щось таке приготувати смачне)))

      Delete
  11. Красиво-слов нет)))

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account