Thursday 13 September 2012

Образ

Я далі продовжую переробляти свої старі роботи. Незнаю чому берусь за це, я далеко не перфекціоніст. Але з відкриттям блогу, вишивка переросла в найулюбленіше заняття, і чомусь дуже хочеться хоч в цій царині тримати все в повному порядку. Хоча  скажу-що в мене багато не оформлених, не пошитих робіт, і вони мене муляють, але часу немає, хоча і вдома з дітками постійно, але вони не дають шось толково зробити, безпорядок і хаос створюють щодня, хоча і дівчатка.
Так... вже знов переключаюсь з рукодільної теми на тему дітей. Припиняю.
Покажу сьогодні старий образ-вишитий добрих 10 років тому. І він попав в список-переробити оформлення. Рамка нова, додався паспарту. Тканина з ринку як і нитки, далеко не по ключику вишивалось. Останнім часом мені дуже подобаються потерті рамочки, щось таке старовинне від них лине. А на образ саме воно.





з
Маю одну нездійсненну мрію-хоча б тиждень лише на рукоділля, доробити, довишитивати все, дошити, аби без дітей і чоловіка десь незнаю де потрапити, аби  гарно і тихо, і лавандовий чай і смачна кава, і тебе ніхто не чіпаю. Але то я так, мрію....

10 comments:

  1. Безумно красиво!

    ReplyDelete
  2. Чудесная работа! Мир и покой! И в новом оформлении замечательно смотрится! И это так замечательно, когда из тех материалов, что есть (ткань и нитки) пусть даже не самого высшего качества, но получаются такие прекрасные вышивки!!! И желаю, чтобы мечты сбылась однажды! А может отправить мужа с детьми на пару дней на отдых или в гости куда-то? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. мечта она и есть мечта, детки ищо слишком малы чтоб их одних на одного мужа оставлять, может быть когда нибуть))Но реально что когда нибуть ето получитса!!!

      Delete
  3. В новом оформлении, вышивка раскрылась. Смотрится чудесно, как старинная картина.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Согласна, всьо таки много от оформления зависит!

      Delete
  4. Как вышивка заиграла в новой раме!!!! Подписываюсь под предыдущим комментарием: раскрылась, это точно! :)

    ReplyDelete
  5. Христинка, як мені подобається нове оформлення, в захопленні від таких рамок!! Дуже гарна! І мрія у нас подібна, і теж не скоро здійсниться..

    ReplyDelete
  6. А я бы сказала не МЕЧТАЮ, а РАЗМЕЧТАЛАСЬ! ))))
    Кристин, желаю только удачи в этом благородном деле! А рама и правда шикарная!

    ReplyDelete
  7. спасибо девчонки, притно видеть вас у меня в гостях))))))

    ReplyDelete
  8. Стало больше воздуха и больше неба! Преклоняюсь перед твоим желанием переоформить свои старые работы!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account