Monday 3 September 2012

Дитяча кімната

Час минає і через кілька років після народження малечі розумієш шо саме твої роботи на стіні несуть солодкі спогади про її перші звуки, рухи і кроки на цій землі. Не те щоб в памяті нічого не залишилось, спогади такі-ніби це було місяць нараз. Але саме вишивка для малечі нагадує цікаві моменти з її життя.
Сьогодні покажу вам ще дві роботи чотирирічної давності які я взялась переробляти. Останнім часом є думки  довести ті всі переробки, переоформлення до логічного завершення. Викласти всі фото, дошити всі скатертини чи покривала, навідатись до багетних з новим задумом в голові.
В саме цих картинах переробляла паспарту. За кілька років зрозуміла що оформлювати треба саме так як вам подобається а не так як вам радять. Не те, щоб моє попереднє офомлення було погане, але воно було скучне, паспарту вибиралось до основних кольорів рамки. Ех, тепер паспарту саме таке як треба.Матеріали в роботах стандартні на той час, матеріал з ринку, стандартний хрестик,ниточки незрозумілих виробників. Все так як було на початку мого інтересу до вишивки. Але загалом роботи цікавинку мають, кожна свою. А як розглядали колись маленькі оченятка ці яскраві картинки і гугукали на них. Дідо носив і показував що і де зображене, вів інтелектуальну бесіду-поки мама бігала в магазин.) І не потрібно було розумних книжечок-лише погляд на картинку заставляє вигадувати чарівну казку для дитини.







6 comments:

  1. Какие милые зверята!!

    ReplyDelete
  2. Кристюшечка, ты так трогательно все написала! Честное слово, так может написать только любящая и заботливая мамочка! Умничка! И молодец, что взялась все довести до ума! Удачи! Не забудь похвалиться! В багетках тоже стараюсь подбирать под свои вкус, хотя навязаться они любят.
    Мышка и дракоша очень милые! И оформление отличное!

    ReplyDelete
  3. Ой, яка миша смішна! І дракончик теж дуже милий. Я теж зберігаю і те, що діти робили (малювили, писали), і трохи того, що я робила для дітей -- це чудовий спосіб зберегти ті особливі спогади.

    ReplyDelete
  4. Смешные!!!! Кристиночка, ты умничка! Нужно обязательно из сохранить и подарить вторую жизнь :)

    ReplyDelete
  5. Мышонок и Дракоша этого достойны))) Кристина, очень милые работы!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account