Thursday 2 August 2012

Lavender Heart ♥♥♥

У нас дощить, стоїть туман, саме час приступити до вишивки. Люблю вишивати коли дощить, моросить, так хороше насолоджуватись любимою справою, вдихати  прохолодне і таке приємне повітря.
Я недавно захопилась лавандою, не те щоб я не знала про її існування, просто якось не доводилось зустрічатись з нею в природніх умовах.Лише напевне в якості засушених трав і чаїв. А от як побачила вживу таке чудесне творіння природи, і взнавши про існування лавандового поля в наших краях, загорілась бажанням побачити це чудо вживу. Навіть вишивку найшла і почала вишивати. Але нажаль не судилось. Водій я таки ще не дуже вправний, тим більше на незнайомих дорогах, і три години в дорозі нікого не надихнули на поїзду. Можливо іншим разом, наступного року, цього року лаванда уже відцвіла.
Але зазняти її цвітіння на сусідніх клумбах я таки встигла і вишивку довести і оформити також. Починаю колекцію сердечок, і сьогодні презентую саме лавандове. Автор схеми невідомий, хоча якщо хтось знає підкажіть допишу. Правда вже взяла собі за правило щось міняти в схемі, деякі хрестики замінила французькими вузликами, мені здається вони там дуже пасують. 

А от з рамкою ціла історія. Чи не ввела я вас в оману. Це не Кірині рамочка. Хоча мені саме  її дуже хотілось, але думаю переліт через океан мені б дорого коштував. Такої красоти як Кірині рамочки тут з ліхтариком не найдеш, тому я просто купила кусок дерева, фарби були в наявності дома. А чоловік купив собі(мені) електричну пилку. Я йому об'яснила що ось таке хочу, випиляй мені будь ласка сердечко.За вечір рамочка була готова. Я пофарбувала двома видами фарби, темно фіолетовим і кремовим. Пройшлась наждачкою і вуаля.
Не буду хвалитись, думаю Кірині рамочки зроблені набагато професійніше, але мені наша теж до вподоби.
Вишите серце трохи випукле, не натягнуте в середині, є шар синтепуху і сухених трав для запаху. Вийшло ароматичне сердечко з мріями про лавандове поле.
P.S.  Фото перероблені в липні 2015

17 comments:

  1. Кристина, до чего замечательно получилось! Рамка просто шедевр! Я вот очень люблю такое "пошкарябанное":). А чей это дизайн?

    ReplyDelete
  2. Спасибо Надежда, незнаю кто автор, чей ето дизайн, я случайно его нашла)

    ReplyDelete
  3. Дуже гарна рамка, знаєш, не гірша Кіриної, а як ти ззаду прикріпила вишивку? Гарне сердечко, чудова ідея з сушеними травами в якості наповнювача (всередині певно сушена лаванда?).

    ReplyDelete
  4. Дякую за компліменти, в середині цілий збір трав, лише лаванди я немала, (буду мати на увазі). Ззаді є ще канавка для скла, але я робила без скла, вишивка прикріплена клейкою лентою до бекінга(задньої стінки) яка розрахована на всю величину рамки.Цвяхами я не користувалась а лише великим степлером(саме скобами прікріпляла задню стінку до самої рамки), такий який використовують для оббивки і обтягування меблів. Скобами кріпила(задню стінку)по контуру рамки і контуру серця, тож все тримається намертво)

    ReplyDelete
  5. очень красивая работа,и рамочка отменная!

    ReplyDelete
  6. Кристина, такое очаровательное сердечко! Можешь ведь и вышить, и задекорировать! Класс! И фотографии хороши!

    ReplyDelete
  7. Красивая работа,рамочка замечательная))

    ReplyDelete
  8. Кристиночка, чудесное сердце, рамочка, лаванда!!! Не беда, что не получилось в этом могу увидеть поля, может, в следующем всё получится!!!

    ReplyDelete
  9. Дуже красиве сердечко, а рамочка... без слів. Чоловік МОЛОДЕЦЬ!!! І ти МОЛОДЕЦЬ!!!

    ReplyDelete
  10. Христина! Все прекрасно! И вышивка. и оформление!

    ReplyDelete
  11. Христя - сердечко просто неперевершене!!! І рамка шикарнюча - аплодую вам з чоловіком стоячи за таку акуратну і стильну роботу!!! Молодці!!!

    ReplyDelete
  12. Дякую дівчата за ваші слова, за вашу похвалу, так приємно))))

    ReplyDelete
  13. очень красивые работы*) просто завораживает взгляд! Браво, творческого вдохновения, свежих и новых идей!

    ReplyDelete
  14. Очень, очень красиво! Как же мне нравится это нежное лавандовое сочетание, крестики, бисер, оформление. Здорово получилось.

    ReplyDelete
  15. Как же красиво и ароматно!!! Вот, просто, бесподобно!!! Кристина, ни в коем случае не останавливайся и экспериментируй с рамочками!:)

    ReplyDelete
  16. Необыкновенная красота! Смотрю и восхищению моему нет предела!Шикарная работа, нежность, стиль и красота слились воедино! Оформление для вышитой лаванды очень гармоничное и достойное!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодарю за такую похвалу!!!очень приятно слишать

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account